De erfgoedcellers

Laura Staut

Coördinator van de erfgoedcel
Laura is sinds 9 januari 2017 aan de slag bij de Erfgoedcel Waasland als erfgoedconsulent. Ze studeerde af in 2013 als master in de geschiedenis en volgde daarna de specifieke lerarenopleiding. Gedurende drie jaar was Laura actief als leraar geschiedenis waarna ze de overstap maakte naar het erfgoedveld.
Tel. 03 780 52 14
Email : laura.staut@interwaas.be

Sandy Van Handenhove

Erfgoedconsulent
Sandy volgde vanaf 6 maart 2017 Evelien D’Haese als erfconsulent op. Na haar studies Kunstwetenschappen aan de UGent zette ze in 2003 haar eerste stappen in de sector met het erfgoedproject ‘Hollywood aan de Schelde’ in De Roma. Nadien ging ze aan de slag bij de Erfgoedcel Antwerpen, Open Monumentendag Vlaanderen, Amarant en CultuurNet Vlaanderen.
Tel: 03 780 52 13.
Email : sandy.vanhandenhove@interwaas.be
(behalve op maandag).

Onze vrijwilligers

Ward Van Gucht

Social media manager
Ward Van Gucht gooit zich vanaf april 2014 op de sociale media van de Erfgoedcel Waasland, de Erfgoedbank Waasland en enkele andere ondersteunende taken binnen de erfgoedcel. Hij is aanwezig elke maandagvoormiddag.

Kim Van Der Elst

Vliegende fotograaf
Kim Van Der Elst werkt sinds maart 2014 vrijwillig als vliegende fotograaf voor de Erfgoedcel Waasland. Ook de foto's op deze pagina zijn van zijn hand!

Kendra De Smedt

Administratieve vrijwilliger
Kendra De Smedt was in 2015-2016 stagiair bij de Erfgoedcel Waasland. Nu is ze terug als adminstratieve vrijwilliger. Zij is aanwezig elke vrijdagnamiddag.

Eddy Cools

Erfgoedbank
Eddy Cools werkt sinds het najaar van 2016 actief mee aan de Erfgoedbank Waasland.